Utvidet kontaktinformasjon hos Staples

28.11.2012 14.29.38 av

...for avtalene vedrørende Kontor- og datarekvisita inklusive skolemateriell, Papir og plast, samt Rengjøringsmidler, -rekvisita og storkjøkken.

Staples Norway AS er som kjent inne på flere kontrakter med Troms fylkeskommune inklusive en rekke FKIT-kommuner. Det vil vi avtalene vedrørende (1) Kontor- og datarekvisita inklusive skolemateriell, (2) Papir og plast, samt (3) Rengjøringsmidler, -rekvisita og storkjøkken.

Innkjøpsdatabasen (IDA) er nå oppdatert med ny kontaktinformasjon. I tillegg til Boris Babic, som er vår hovedkontakt på avtalen, har de tildelt oss en telefonkontakt, følgende:

Hedda Dahlgren

Mob    22 32 95 62

e-post  hedda.dahlgren@staples.no

I tillegg kan henvendelser rettes til Staples via følgende kanaler:

Kundesenter:              02272

Fax:                            22 32 94 00

Det planlegges å kjøre en rekke oppstartsmøter/fagdager i forbindelse med de ferskeste avtalene, se (2) og (3) ovenfor, hvor det blir en gjennomgang av avtalene med oppdragsgivers bestillere.

Stikkord: staples kontaktinformasjon IDA