Reiseavtaler

27.08.2014 09.03.03 av Renate Mortensen

Innkjøpstjenesten har i det siste fått en del spørsmål angående reiseavtaler.

Vi er ute på konkurranse på reisebyrå. Tilbudsfrist er 29. august og det antas at ny avtale vil være på plass i løpet av høsten.

Vi er per i dag uten avtale på flyreiser, men her jobbes det med å få kunngjort en konkurranse så snart som mulig. Inntil vi har ny avtale på plass ber vi dere om selv å undersøke prisene hos de aktuelle flyselskapene og velge iht. Troms fylkeskommunes retningslinjer for innkjøp.

Hotellavtalen og leiebilavtalen går som normalt og ligger tilgjengelig på innkjøpsdatabasen IDA.

NB!     Vi minner om at fylkeskommunens avtaler kun skal benyttes til reiser i arbeidssammenheng. Dersom avtalene benyttes privat er det å anse som oppnådd fordel og skal beskattes.

Hvis dere har spørsmål eller har andre kommentarer til reiseavtalene ber vi dere ta kontakt med innkjøpstjenesten, e – post: innkjop@tromsfylke.no