Du er her: Forside > Nyhetsarkiv > Nyhetssak

Nyhet

Rica har blitt Scandic. Hvordan påvirker det oss?    

Rica har blitt Scandic. Hvordan påvirker det oss?

21.11.2014 15.34.16 av Renate Mortensen

I mai 2014 fusjonerte hotellkjedene Rica og Scandic. Innkjøpstjenesten får ukentlige spørsmål om hvordan det påvirker våre avtaler med både Scandic og Rica. I forhold til priser og lokasjoner har ikke fusjoneringen medført noen avtalemessige endringer for oss.

Ricakjeden som selskap vil fortsette å eksistere, men Scandic overtar driften. Det betyr at avtalene våre ikke blir berørt. De Ricahotellene som inngår i avtalen vil omprofileres til Scandic, men omprofileringen vil skje suksessivt over tid. Det nye er at vi nå kan booke Ricahotell på nettportalen til Scandic. Ved bookinger her vil våre avtalehotell hos Rica få en egen avtalekode slik at de blir lettere å identifisere blant de øvrige hotellene i kjeden. Scandichotellene som inngår i avtalen vil også få egen kode.

 

Både priser, lokasjoner og avtalebetingelser forøvrig er uendret som følge av fusjoneringen. Vi vil fortløpende oppdatere IDA når det foreligger ny informasjon, men inntil videre er opplysningene på IDA både oppdaterte og korrekte.

 

Har dere spørsmål om avtalen kan dere kontakte innkjøpstjenesten på e-post: innkjop@tromsfylke.no

Stikkord:

Skriv ut print
rating


  Kommentarer

Det er ingen kommentar. Skriv den første kommentaren ...

Ditt navn
E-post
Nettsted
Tittel
Kommentar