Du er her: Forside > Nyhetsarkiv > Nyhetssak

Nyhet

Rekvisisjonsplikt på reisebestillinger    

Rekvisisjonsplikt på reisebestillinger

28.08.2015 09.15.10 av Renate Mortensen

Ved alle bestillinger der Troms fylkeskommune skal faktureres rekvisisjon vedlegges bestillingen. Det er ikke tilstrekkelig at kun ressursnummeret oppgis. Denne regelen gjelder også ved bestilling av reiser, men bare i de tilfeller der TFK faktureres.

Uavhengig om det bestilles fly, hotell, leiebil etc. hver for seg eller via reisebyrå er hovedreglene ved bestilling og betaling av reiser som følger:  

 

Enkeltreiser:

Ansatte skal selv betale reisen med kredittkort eller tilsvarende og får det refundert via reiseregning.

Unntak:

  1. Hvis en ansatt ikke kan eller vil betale med kredittkort skal faktura sendes privatadressen til vedkommende og han/hun refunderes via reiseregning. Rekvisisjon er ikke nødvendig.
  2. Dersom den ansattes leder godkjenner at faktura sendes TFK. I de tilfeller skal bestillingen følges av en rekvisisjon.  

 

Gruppereiser:

En gruppe defineres som minimum 9 personer. På disse reisene vil vi som regel alltid få faktura. Rekvisisjon skal da vedlegges bestillingen og faktura sendes til innehaver av ressursnummeret oppgitt på rekvisisjon. Reisebyrået sender samlefaktura på gruppereiser.

 

Grupper under 9 per:

Dette er ikke definert som gruppereiser av reisebyrå eller andre. Utgangspunktet er da at de ansatte selv betaler reisen og refunderes via reiseregning, men det forekommer at enhetene allikevel ønsker å få faktura. I de tilfeller er det mulig å få samlefaktura fra f.eks. reisebyrå, men det må avtales med reisebyrået.  

 

NB! Berg-Hansen Nord-Norge AS sender ikke ut faktura dersom rekvisisjon ikke vedlegges bestillingen!  

 

Les mer om rekvisisjonsplikt og faktura på økonomisenterets intranettsider

Stikkord: Reiser Rekvisisjon Faktura

Skriv ut print
rating


  Kommentarer

Det er ingen kommentar. Skriv den første kommentaren ...

Ditt navn
E-post
Nettsted
Tittel
Kommentar