Kjært barn, samme navn! Kan vi handle på Staples butikken i Tromsø?

20.11.2017 14.53.06 av Randi Jaros

Innkjøpstjenesten har i det siste fått flere henvendelser som går på spørsmål rundt Staples butikken i Tromsø. Noen har handlet der og stusser på at de ikke får avtalepris, eller at butikken ikke har produktene man forventer.

Forklaringen er at Staples butikken ikke har avtale med Troms fylkeskommune. Staples butikken i Tromsø er franchise butikk og privateid. Den er ikke vår avtaleleverandør – og vi får dermed verken avtalepris eller våre avtalevilkår hvis vi handler der. Troms fylkeskommune har avtale med Staples Norway AS. I logo og dagligtale brukes kun navnet Staples og vi skjønner godt at dette kan skape forvirring.

Troms fylkeskommune har 3 store rammeavtaler med Staples (Norway AS). Dette er rammeavtale på Kontor- og datarekvisita, samt skolemateriell, rammeavtale på Papir og plast og rammeavtale på Rengjøringsmidler og -rekvisita. Alle bestillinger skal gjøres via Unit 4 og markedsplassen.

Har dere spørsmål om produkt eller andre ting kan kundesenteret kontaktes på telefon 02272.

Stikkord: staples Avtale avtalelojalitet