Du er her: Forside > Nyhetsarkiv > Nyhetssak

Nyhet

Er du klar for KGV og KAV?    

Er du klar for KGV og KAV?

24.11.2017 14.24.25 av Renate Mortensen

Innkjøpstjenesten har jobbet en stund for å tilrettelegge og tilpasse KGV/KAV til bruk i hele organisasjonen. I tillegg har vi opparbeidet god kompetanse på praktisk bruk av verktøyet. Vi er nå kommet så langt at vi suksessivt kan implementere KGV og KAV ut i hele organisasjonen.

Det er en målsetting at samtlige konkurranser som gjennomføres i Troms fylkeskommune skal gå via Mercell KGV og alle avtaler som inngås skal være tilgjengelig i Mercell KAV. Bakgrunnen er blant annet redusert risiko i anskaffelsesprosessene og bedre oversikt over avtaleporteføljen til TFK. Mange har allerede tatt i bruk KGV og KAV og tilbakemeldingene har vært gode. Nå ønsker vi at flere tar skrittet og får brukertilgang til verktøyene.

Vår oppfordring er derfor at dere får egen brukerlisens til verktøyene og gjennomfører deres neste konkurranse i Mercell KGV.

Dere vil få grundig opplæring i bruk av verktøyet og innkjøpstjenesten vil bistå dere gjennom hele prosessen. Vi planlegger også å holde et felles kurs for alle brukere av KGV/ KAV i løpet av 2018. Dato og agenda er enda ikke bestemt, men vi er åpen for forslag.

Ta kontakt med innkjøpstjenesten for bestilling av brukerlisens eller for å få mer informasjon om KGV/KAV og kostnadene knyttet til lisenser.

(Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net)

Stikkord: KGV KAV

Skriv ut print
rating


  Kommentarer

Det er ingen kommentar. Skriv den første kommentaren ...

Ditt navn
E-post
Nettsted
Tittel
Kommentar